Dierenkliniek Bokhove & Bouman

Uw dierenarts in Amsterdam

Over Dierenkliniek Bokhove & Bouman

In ons moderne pand in Amsterdam Osdorp, met gratis parkeerplaatsen voor de deur, staat persoonlijke en kwalitatieve zorg centraal.  Onze kliniek is een plek waar u met al uw vragen en zorgen over uw huisdier terecht kunt. Niet alleen wanneer uw dier ziek is, maar ook als u vragen heeft over preventieve zorg of het zo gezond mogelijk houden van uw dier.

Wij vinden het belangrijk om tijd en aandacht aan u en uw huisdier te besteden. Om met onze kennis en kunde uw dier te onderzoeken, een diagnose te stellen en een passend behandelplan op te stellen.

Wij beschikken over drie spreekkamers, een eigen laboratorium, een röntgenkamer, een operatiekamer, een aparte ruimte voor tandheelkundige behandelingen en een euthanasieruimte.

Onze dierenartsen blijven continu op de hoogte van de nieuwste medische inzichten omtrent de geneeskunde van uw dier door het volgen van congressen en trainingen in binnen- en buitenland. Ook onze paraveterinairen volgen regelmatig nascholingen om u van het beste advies te kunnen voorzien.

In onze kliniek werken wij in een hecht team van dierenartsen en paraveterinairen. Ons team breidt zich steeds meer uit en daardoor hebben we steeds meer kennis (en gezelligheid) in huis. Omdat wij een gecertificeerd opleidingsbedrijf voor paraveterinairen zijn, lopen er regelmatig stagiaires met ons mee.

Algemene informatie

Algemene informatie

Onze kliniek is een adres waar u met al uw vragen en zorgen over uw huisdier terecht kunt. 

Mogelijkheden

Mogelijkheden

Binnen Dierenkliniek Bokhove & Bouman kunt u voor meerdere disciplines terecht. Bekijk wat wij voor u en uw huisdier kunnen doen.

Tandheelkunde

Tandheelkunde

In onze kliniek besteden we veel aandacht aan tandheelkunde. Dierenarts Esther Vamos heeft naast haar studie de Europese opleiding tot tandheelkundig dierenarts gevolgd. 

Praktijk

Praktijk

Lees meer informatie over Dierenkliniek Bokhove & Bouman, de geschiedenis van de praktijk en bekijk ons team van dierenartsen, assistenten, management en hun trouwe viervoeters.