Corona virus en Dierenkliniek Bokhove & Bouman

Beste eigenaren,

Het Corona virus houdt ook onze dagelijkse gang van zaken in zijn greep. Omdat we ons willen houden aan de geldende richtlijnen en adviezen, hebben we een aantal maatregelen moeten instellen. We willen u middels deze nieuwsbrief op de hoogte brengen.

Dierenkliniek Bokhove & Bouman is open om zieke dieren te helpen.

  • U kunt ons bellen voor advies of om een afspraak te maken als uw dier ziek is en direct hulp nodig heeft. Voor alle zaken die geen dringende hulp behoeven maar tijdelijk uitgesteld kunnen worden, vragen wij u om geen afspraak te maken. Preventieve zorg stellen wij zo veel mogelijk uit, vaccinaties van pups uitgezonderd.
  • Wij willen u vragen om met één persoon per dier naar de kliniek te komen indien u een afspraak heeft. Heeft u zelf klachten, dan vragen wij u om iemand anders met uw dier naar onze kliniek te laten komen.
  • Om een gemiddelde afstand van 1.5 meter van elkaar te kunnen houden, hebben we op de praktijk extra afstanden gemaakt tussen de stoelen in de wachtkamer en ook tussen u en onze medewerkers achter de balie. We hebben gemerkt dat het nodig kan zijn uw dier door onze medewerkers te laten vasthouden in plaats van door uzelf. Uiteraard schudden we geen handen meer. Ook vragen we u bij voorkeur te pinnen i.p.v. contant te betalen.
  • Wat we graag willen aanbieden is een bezorgservice voor medicatie voor dieren met chronische aandoeningen of medicinaal voer. Deze service geldt voor eigenaren die in de directe omgeving van de praktijk wonen, denk aan de Aker, Osdorp, Badhoevedorp, Lijnden, Halfweg en Zwanenburg. Vanaf woensdag a.s. kunt u ieder dag tussen 9.00 en 13.00 bellen om een bestelling door te geven. Indien op voorraad, zullen wij deze bestelling proberen de volgende dag bij u te bezorgen. We hopen hiermee het aantal bezoeken aan de kliniek tot een minimum te beperken. Let erop dat we alleen medicatie per hele verpakking zullen leveren. Voor zowel voer als medicatie geldt dat we geen grotere hoeveelheid zullen leveren dan voor een maand nodig is. 
  • Wij kunnen in deze tijden helaas niet op thuisvisite komen om uw dier thuis te behandelen of in te laten slapen. We begrijpen hoe indringend deze maatregelen voor u kunnen zijn en hopen op uw begrip.
  • Ook wij vragen onze medewerkers thuis te blijven indien zij verkoudheidsklachten hebben. Het kan zijn dat onze openingstijden anders zullen zijn indien we niet met ons voltallige team kunnen werken. Wij werken vanaf vandaag in shifts om te voldoen aan de richtlijnen om zo min mogelijk contact met elkaar te hebben. Wij vragen u te bellen met onze kliniek voor de meest recente openingstijden.

We realiseren ons dat de richtlijnen ieder moment aangescherpt kunnen worden. Mocht er iets veranderen, dan stellen we u hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte.

Op www.dierenarts.nl staat informatie over het Coronavirus en huisdieren.

Laten we er met elkaar voor zorgen dat we deze periode zo goed mogelijk door komen en hopen dat deze maatregelen gauw niet meer nodig zullen zijn.

Hele warme groet van Dierenkliniek Bokhove & Bouman.

Managed by Kjenmarks - Wordpress specialisten